Verslag nationale premiere Avengers: Infinity WarAls Marvel fan kan ik niet wachten op deze film. Ik las als tiener de comics over dit episch gevecht tussen Thanos en alle superhelden binnen de MCU. Ik was schat ik een jaar of 14 en kon alleen maar inbeelden hoe dit verhaal zou zijn in de vorm van een film. Toen waren er al geruchten over een Spiderman film en werd er zelfs gesuggereerd dat Doctor Octopus gespeeld zou worden door Arnold Schwarzenegger. Het duurde daarna jaren voordat de eerste Spiderman in de bioscopen draaide en ondergetekende zat op de eerste rij in de vetste bioscoop. En dan nu 27 jaar na dato ga ik eindelijk deze film zien en ik hoef denk ik niet uit te leggen hoe lang ik op deze film zit te wachten.

Het duurt nu echt niet lang meer want morgen bezoeken ik en mede filmcritic de nachtelijke nationale première van Avengers: Infinity War met dank aan Kinepolis Nederland. Deze film wilde ik immers graag zien op het grootste projectiescherm en met het beste geluid voor een ultieme filmbeleving!

We zullen via onze social media kanalen (Instagram, Facebook, Stardust, Twitter) verslag doen van dit event en uiteraard volgt de spoilervrije review direct erna op deze blog en later deze week op onze eigen Youtube kanaal!

26 april kan iedereen deze film checken en waar kan dat nou het beste? Bij Kinepolis natuurlijk. Tickets koop je hier

Reacties

Populaire posts van deze blog

Underworld Blood Wars: Vervolg wat smaakt naar meer

Een bezoek aan Kinepolis Jaarbeurs

Mission Impossible Fallout Review