Kinepolis brengt Jurassic World tot leven met VR!
Jurassic Park was en blijft een iconische filmserie over dinosaurussen. Wie herinnert zich niet de allereerste keer dat de T-Rex op het witte doek kwam en de bioscoop in schreeuwde met een oorverdovend geluid.

Jaren later kwam Jurassic World uit en werd goed ontvangen en dus kon een vervolg niet uitblijven. Jurassic World: Fallen Kingdom gaat volgende week in premiëre en Kinepolis wil dit zomaar voorbij laten gaan. Naast de ultieme filmbeleving komt Kinepolis ook met een unieke VR tour langs een aantal geselecteerde bioscopen. Dit zijn Jaarbeurs Utrecht, Breda, Dordrecht, Almere en Enschede.

Mocht je dus van plan zijn om de nieuwe Jurassic World film te bekijken bij één van bovenstaande locaties dan kan je gelijk deze unieke VR ervaring beleven. Je gaat in VR wandelen over Isla Nubla die je natuurlijk kent van de Jurassic franchise. Isla Nubla is niet alleen beroemd maar ook berucht. Je gaat op pad met Blue. Blue is niet alleen loyaal aan Owen (Chris Pratt) maar ook aan jou. Al snel blijft het niet alleen bij wandelen want samen met Blue van het eiland zien te ontsnappen tijdens een allesvernietigende vulkaanuitbarsting.

Klinkt erg spannend vind je niet? Wil je deze VR experience beleven, check dan hieronder wanneer de VR pop-up tour in jouw bioscoop is en koop hier snel je filmtickets. Oh, wees er snel bij want de eerste 100 deelnemers aan de VR experience krijgen een unieke Jurassic World dino action-figure.

8 juni, 15:30-21:30, Kinepolis Dordrecht
9 juni, 14:30-20:30, Kinepolis Utrecht
10 juni, 15:30-21:30, Kinepolis Breda
15 juni, 15:30-21:30 Kinepolis Almere
16 juni 13:00-19:00, Kinepolis Enschede


Reacties

Populaire posts van deze blog

Underworld Blood Wars: Vervolg wat smaakt naar meer

Een bezoek aan Kinepolis Jaarbeurs

Mission Impossible Fallout Review