Komt er dan toch een Gremlins 3.....




Het is 1984 dat de eerste film rond de Gremlins in de bioscopen verscheen. Het was een regelrecht hit! In de film zien we een tiener (Billy) met een heel bijzonder huisdier, een mogwai genaamd Gizmo. Gizmo is een schattig en verlegen diertje die door zijn schattige uitstraling de harten van velen stal, waar ook ter wereld. Zijn broertjes en zusjes waren echter minder schattig en vooral heel erg agressief. Wanneer Billy echter de 3 regels verbreekt die Gizmo gezond moeten houden breekt de hel los en werpt Gizmo ontelbare andere Gremlins die op hun beurt de hele stad terroriseert.

Deel 2 kwam in 1990 uit en was ook een succes te noemen. Dit keer gaan het gespuis niet achter Gizmo maar achter een mediamagnaat om vanuit zijn hoofdkantoor de regels duidelijk te maken aan alle inwoners van de stad. Gremlins 2: A new batch was nog meer over the top Gremlins galore en nog meer humor.



Nu na zoveel jaren wachten lijkt er dan toch wellicht een deel 3 aan te komen? Het script is namelijk af volgens Chris Columbus, die aan het origineel heeft meegewerkt. Volgens Chris zal het allemaal wat duisterder worden qua sfeer en verhaal. Of de schattige Gizmo er in voorkomt is nog even gissen. Hoe het ook uitpakt, ik kan niet wachten want ik vond de twee films erg vermakelijk. Laat in de comments weten of jij ook op deel 3 zit te wachten of juist niet...

Bron



Reacties

Populaire posts van deze blog

Underworld Blood Wars: Vervolg wat smaakt naar meer

Nerve: Neon doorspekte film over social media

Pathé Schouwburgplein heeft vernieuwde IMAX zaal