Win 2 vrijkaartjes voor de Ant-Man marathon!Ant-Man deeltje één werd goed ontvangen, het vertelde op een down to earth manier hoe een crimineel in de problemen raakte en plots voor superheld moest spelen om zijn eigen gezin te redden.

Deel 2, Ant-Man and the Wasp, borduurt hierop voort en beloofd een frisse wind te brengen na al het spektakel en epische gevechten van Avengers: Infinity War. Uiteraard gaan we deze film checken en wél bij één van de Kinepolis bioscopen. Niet alleen wilde Kinepolis ons de ultieme filmbeleving geven maar ook nog eens 2 filmfans!Dankzij Kinepolis mogen wij 2 vrijkaartjes weggeven voor de Ant-Man marathon op 21 juli in één van de Kinepolis bioscopen, hoe tof is dat! Dus je wint eigenlijk kaartjes voor twee films waarbij je eerst Ant-Man kan gaan zien om wellicht je geheugen op te frissen om na een korte pauze Ant-Man and the Wasp te gaan kijken. En dat allemaal in de meeste perfecte filmbeleving die alleen Kinepolis kan geven!

Nu zul je je wel afvragen wat je moet doen? Nou dat is heel simpel eigenlijk. Check de link hier en volg de instructies. De winnaar(s) maken we maandag 16 juli a.s. om 20:00 uur bekend.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Underworld Blood Wars: Vervolg wat smaakt naar meer

Een bezoek aan Kinepolis Jaarbeurs

Mission Impossible Fallout Review